tiistai 28. kesäkuuta 2011

Se tunne kun..

..viikkoja suunniteltu yllätys FEILAA JA PAHASTI.



Kuten kaikki mut tuntevat tietää, että oon maailman huonoin järjestämään yllätyksiä. Jos oon onnistunut ostamaan jonkun superhyperduper siistin lahjan jollekkin, vaatii hirvittäviä ponnistuksia, että en kerro sitä heti! Yleensä murrun jossain vaiheessa. Niin kävi myös nyt. Erehdyin kertomaan ÄITILLE aikeistani tulla juhannukseksi kotiin ja KIELSIN kertomasta muille. Ja mitä tapahtuu. Istuin autossa lähemmäs kaheksan tuntia juhannusruuhkassa ja järkyttävässä vesisateessa  Helsingistä Ouluun hihitellen itsekseni, kun yllätän kaikki hyökkimällä porukoille keskellä yötä, MUTTA EI. Perillä odotti täysin valaistu talo ja pikkusiskot ikkunan takana oottamassa. KIITTI VAAN ÄITI.


Oli muute oikein ihana automatka. 


Juhannus meni henkailessa ja rullailessa. Ja koska oon maailman paras isosisko (EIKÖ NIIN HENRIIKKA?) lahjoitin pikkusiskolleni laudan. ETTÄ OLE HYVÄ VAAN!


Sunnuntaina ennen Helsinkiin paluuta käytiin Bauhaussissa shoppailee ja mukaan tarttui kauan haaveilemani boksi meikeille. 


Baushaussin remonttireiska-osastolta 34,90,- 

Tänään alko sitten muutto-"loma". Perjantaina olis muutto edessä ja tän verran oon jo pakannu kamoja: 


 




Että silleesti. Eihän tässä vielä kiire oo.. Eihän? 

Palataan astialle!

3 kommenttia:

Ouss kirjoitti...

Sooo kateellinen! :D

Mieki tahon tuommosen meikkipakin! Mun meikit vie kyllä EHKÄ sen yhen pikkurasiaosaston verran, mutta vatevö.

Kyllähä sitä kerkiää pakata.

Heli. kirjoitti...

Tosa on kyllä ihan kätsy säilyttää meikkejä, mutta ei tota mukana raahaa huvikseen. Painaa ku synti!

Henriikka kirjoitti...

No kiitoskiitoskiitos vielä miljoonannen kerran!! Uskallan mennä sillä lonkkarilla jo kaikistä mäistä ja ossaan jo yhen tempunki! Mieti sitä.